Здравейте на всички фенове на марката. Има ли някои който да ми каже каде могат да ми оправят колата(става въпрос за двигателя). Тъй като се лутам по сервизи от лятото насам и все още не мога да попадна на човека, който да ми каже какво всъщност и е на мойта количка?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой, който да разбира от тези коли?
Collapse
X
-
Ето и малко подробности: 1-во сутрин като запаля двигателя доста се чуди, в смисъл оборотите тръгват от около 500 и бавно се качват до окло 1000. След това едвам тръгвам, като има едно глъхнене, първо забива муцуна и след това с многобройни прекъсвания тръгва нормално.Общо взето като загрее е горе долу добре. А и понякога оборотите започват да играят като луди от 500 до 1500. Абе общо взето колата не върви.Alfa Romeo 145 Junior 1.4 TS
Comment
-
изръсих се с една доста стабилна сума и ефекта е минималенобиколил съм какви ли не сервизи - БОШ, ванто трейд, италсервиз и още няколко на които не им знам имената но никой не можа да ми реши проблема генерално. Ако някой може да ме насочи каде да отида ще съм много благодарен.
Alfa Romeo 145 Junior 1.4 TS
Comment
-
хмм : ) тфа че играят мене при климатик на 4 степен ми играят като стоя на място от вр на вр спадат надолу и се качват разбрах от форума че тфа е щото мотора се товари и пц-то стабилизира хмм другото е като запаля сутрин държи 1500 оборота и после пада до 900 хмм тка ми незнам иначе и си сменим толко неща и пак е зленз брато аз мойта я зех смених 1 перка на двигателя и сичко ми беше ок : ) по двигателя и тка
незнам даам некфо мнение да има нещу там ако ти помогне
Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4
Comment
-
Еми точно оттам най-вероятно ти се е появил проблема.
Ако се беше поразгледал малко из форума щеше да видиш колко много колеги се оплакват от подобни проблеми след измиване на двигател.
Ако имаш възможност пробвай с други кабели,щото нищо чудно да имаш някой "избил".155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
Comment